Frivillige og samarbejder

Ryetbo Plejehjem ville ikke være det samme uden alle vores nære samarbejdspartnere og de frivillige, som giver os en uvurderlig hjælp. Her fremhæver vi bare nogle få af de organisationer og mennesker, som er med til at gøre en forskel i vores hverdag.

Vil du være frivillig hos os?

Alle har noget at bidrage med. Hvis du vil være frivillig hos os, så kontakt Forstanderen.

Børnehavebørn

Unge og gamle kan have stor glæde af hinanden. Beboerne har god tid til at snakke og børnene sætter pris på det rolige tempo. For beboerne er det livsbekræftende at møde børnene. På Ryetbo har vi et samarbejde med institutioner i nærheden.

Trygs besøgshunde

Dodo er på besøg og spreder glæde! Tak til Tryg for de fine besøgshunde.

Besøgsven

På Ryetbo forsøger vi at arrangere besøgvenner gennem Røde Kors, men der kan være lang ventetid. Du kan som pårørende også selv forsøge at skaffe en besøgsven.

Vil du være besøgsven? Kontakt Forstanderen

Højtlæsning

Hvis synet ikke kan mere, kan læsning være en af de ting, man savner mest i sin hverdag. Frivillige på Ryetbo kommer forbi og læser op for beboerne af avisen eller en god bog. Det giver adspredelse, godt humør og en masse friske tanker, som gør godt, også længe efter den frivillige er gået.

Vågepersonerne fra Vågetjenesten

Når livet er ved sin afslutning, kan det have stor betydning ikke at være alene. Nogle har ikke pårørende eller måske kan de pårørende ikke være hos deres kære hele døgnet. Her er vi glade for at kunne tilbyde Vågetjenesten. Vågepersonerne kommer hos den døende, så ingen skal dø alene. De gør et stort og vigtigt arbejde.

Spørg på plejehjemmet, hvis du vil høre mere om vågetjenesten.

Gudstjeneste

Der er gudstjeneste den 3. onsdag i hver måned i Caféen.

Ældresagens banko

Hver torsdag er der BANKO! Vi samles i Terapien og der er hjælp til dem, der skal en hånd med pladerne.