Gæster og særlige lejligheder

Fødselsdage og fester

På fødselsdage kan du mod betaling bestille lagkage, boller eller kringle i køkkenet Det gør du via plejepersonalet på afdelingerne. Ved afholdelse af ”husets egne store” fester (julefrokost, påske-frokost, sommerfest og høstfest), hvor der serveres fest-menu i både afdelingen og festsalen, bliver dette opkrævet kontant eller via Servicepakken. Vi annoncerer fødselsdage på hjemmesiden. Hvis du ikke ønsker din fødselsdag annonceret, beder vi dig gøre os opmærksom på dette.

Gæstemad

Bestilling af gæstemad (a la Carte) til spisning på afdelingen skal ske mindst 3 hverdage i forvejen og gerne tidligere. Afregnes specielt. Maden kan også nydes i vores spisestuen, hvor der er flere retter at vælge imellem. Her skal maden ikke bestilles i forvejen.

Ryetbo har sin egen spisestue, hvor du og dine pårørende eller dine gæster er velkomne. Spisestuen er åben alle dage kl. 12 – 13. Alle er velkomne til at nyde en kop kaffe, et glas vin, mad eller lignende. Du kan også bestille mad til dine gæster, blot du bestiller det dagen før. Det er muligt for dig at handle uden kontanter i spisestuen. Med din accept, trækkes dit køb af varer fra spisestuen over din månedsregning. Om sommeren kan du spise i den tilstødende have.

Ønsker du at spise din mad i Spisestuen i stedet for oppe på afdelingen, skal afbestilling af maden ske kl. 10:00 dagen før.

Udlejning af lokaler

Det er muligt at låne kollektivets pejsestue og selskabslokale. Endvidere forefindes et mødelokale, som kan lejes. Henvend dig i spisestuen. Alt med eller uden forplejning. Information om dette kan fås ved henvendelse til køkkenets personale.

Der er også mulighed for at benytte sig af musiklokalet på 2. sal. Kontakt afdelingens personale for aftale. Dermed kan vi også tilbyde dig at kunne afholde fødselsdag, frokoster eller andre mærkedage under lidt mere private former.

Gæstebolig

Det er muligt at leje et gæsteværelse. Gæsteværelset indeholder et lille tekøkken med elkedel og køleskab, toilet og bad, to senge, sengeborde og et lille arbejdsbord. Der er etableret WiFi. Booking sker via køkkenet. Ring til Køkkenchef Jacob Petersen på 29 29 94 02 eller til køkkenet på 29 29 94 20.

Bor man der i længere tid, vil der være skift af linned hver 14. dag.